THAI KITCHEN KORTE MOLENSTRAAT

THAI KITCHEN KORTE MOLENSTRAAT authentiek Thais eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 409 beoordelingen
19 jul 2018 om 22:14 Echt heel lekker
15 jul 2018 om 11:23 Food was very good and delivery was incredibly quick. Will order again. Starters were especially tasty.Great Thai :-)
14 jul 2018 om 0:08 Heerlijk
13 jul 2018 om 11:58 Food was good but portions was way too small. Not good for value
13 jul 2018 om 10:08 Deze Thai vind ik de beste in Den haag, snel geleverd ook
10 jul 2018 om 0:05 Lekkerste Thai die ik in tijden heb gegeten. Vorige bestelling was al top, maar deze keer is niet te overtreffen denk ik. Houd de kwaliteit zo hoog, en ik zal blijven bestellen! Aanrader! Topper
8 jul 2018 om 22:35 Super slechte ervaring!
30 jun 2018 om 20:02 Food was very good and delivery was incredibly quick. Will order again. Starters were especially tasty.
27 jun 2018 om 1:19 We bestellen hier regelmatig thais en het is altijd super lekker en je word correct rn netjes behandeld. Zeker 5 sterren.Was super lekker, zoals in Thailand. Bestel er zeker weer.
26 jun 2018 om 17:21 12,50 euro voor 1 bakje met nasi en 4 kleine garnalen.. Do the math.. Eten is niet bijzonder. 1e en laatste keer. Een standaard Chinees restaurant is nog beter. Niet eens pittig en geen sambal erbij
23 jun 2018 om 13:43 Bestelling kwam precies op tijd, maar de Pad Thai viel hartstikke tegen, want saai & eentonig. Viskoekjes wel hoog op smaak, maar erg vet.
21 jun 2018 om 22:05 Lekker gegeten en bestel hier vaak en het is altijd goed